Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

Provincie Antwerpen

Leer van elkaar

Heb je een adaptatieproject waar je een beetje vast zit? Weet je niet goed wat de volgende stap moet zijn? Of is er gewoon iets onduidelijk voor jou? Dan kan je je inschrijven voor een intervisiesessie adaptatie.

Wat is dat een intervisiesessie adaptatie?

Tijdens een intervisiesessie komen 7 gemeenten samen om zich over je project te buigen. De methodiek zorgt ervoor dat je als gemeenten snel van elkaar leert en snel oplossingen aangereikt krijgt. 

De oudere rotten in het vak kunnen je snel op aandachtspunten wijzen, terwijl nieuwe duurzaamheidsambtenaren een frisse insteek kunnen leveren. Door te starten met een specifiek project van een gemeente, is deze manier van werken heel inspirerend voor álle aanwezigen.
Amper voorbereiding nodig! Je moet enkel je vraag in twee minuten aan je collega’s toelichten.

Wanneer?

Zodra zeven gemeenten doorgeven dat ze interesse hebben in deze sessie, organiseren we er één. We prikken een datum en brengen iedereen op de wachtlijst op de hoogte. 

Vijfstappenplan adaptatie en onthardingstrajecten

Het stappenplan zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en helpt je op weg.  
De intervisiesessies adaptatie helpen bij de stap ‘Maak een plan van aanpak’.   

Heb je nog hulp nodig bij één van de andere stappen? Of teken je liever in voor een volledig begeleidingstraject rond ontharding? Neem dan een kijkje bij de onthardingstrajecten.

Contacteer ons voor meer info,
advies en begeleiding

Ga naar de inhoud