Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

Provincie Antwerpen

Vind extra financiering voor jouw project

Er bestaan heel wat subsidiemogelijkheden voor je adaptatieproject. Dit zowel op Europees als Vlaams niveau. We geven je graag een duwtje in de rug bij je zoektocht naar extra middelen voor jouw project.

Volg de vorming ‘Hoe vind je (co-)financiering voor jouw adaptatieprojecten?’

We nemen je een halve dag mee langs de verschillende financieringsmogelijkheden. Op het einde van de vorming ben je helemaal mee met de belangrijkste Vlaamse en Europese subsidies.

Zo vergroot je de slaagkans bij de volgende projectoproep.

We organiseren de vorming zodra vijf gemeenten doorgeven dat ze interesse hebben. Dan prikken we een datum en brengen iedereen op de wachtlijst op de hoogte. 

Vraag provinciale cofinanciering voor je Europees project

Vaak subsidieert Europa niet de volle 100% van je project. Dit maakt dat sommige projecten budget missen om alles rond te krijgen. 
Om het financieringsplan van je Europees project toch rond te krijgen, kan je cofinanciering vragen bij ons.  

Laat je begeleiden bij het schrijven van je Europees project

Tips en advies nodig bij het schrijven van een project? Wil je hulp bij de aanvraagprocedure of de keuze van het juiste subsidieprogramma? Of heb je praktische vragen na de goedkeuring van je project? Dan kan je bij onze projectadviseurs terecht. Zij begeleiden je graag tijdens het proces van projectidee tot projectvoorstel. Ze helpen ook bij het uitbouwen van je netwerk. Zo zoeken ze graag mee uit naar de juiste partners voor jouw project.

Vijfstappenplan adaptatie en onthardingstrajecten

Het stappenplan zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet en helpt je op weg.  
Met onze vorming, cofinanciering en begeleiding bij het schrijven van je Europees project maken we het extra makkelijk om aan de slag te gaan. 

Heb je nog hulp nodig bij één van de andere stappen? Of teken je liever in voor een volledig begeleidingstraject rond ontharding? Neem dan een kijkje bij de onthardingstrajecten.

Contacteer ons voor meer info,
advies en begeleiding

Ga naar de inhoud