Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

Provincie Antwerpen

Nieuw stuk fietsostrade in Olen klaar

Op de 36 kilometer lange fietsostrade F105 Herentals-Balen realiseerde de provincie Antwerpen weer 1,5 kilometer. Voortaan fiets je in Olen tussen het station en deelgemeente Doffen over een gloednieuw deel van de fietsostrade: 3,5 m breed en netjes verlicht.  

De fietsostrade F105 Herentals-Balen loopt door drie kleinere stedelijke gebieden met heel wat werk-, school- en vrijetijdsbestemmingen. Door de opening van dit deel van de fietsostrade heb je als fietser een rechtstreekse verbinding met de sportvelden ter hoogte van de Gestelstraat. Maar ook voor de werknemers van bijvoorbeeld Umicore en Aurubis is hun tewerkstellingsplaats voortaan vlot bereikbaar met de fiets aangezien de fietsostrade F105 Herentals-Balen bijna voorbij de voordeur passeert. 

Het is wel nog wachten tot de werken tussen het station in Herentals en de fietsbrug over het kanaal Bocholt-Herentals afgerond zijn voor je van Herentals tot aan het station in Olen kunt fietsen. 

Ben je benieuwd welke werken er nog op de planning staan voor het voltooien van de F105? Lees meer.

Gerelateerde actie

Een vlotte en comfortabele verbinding. voor fietsers, fietsostrade, ligt langs rechtlijnige infrastructuren zoals spoorwegen, autosnelwegen en kanalen. We leggen verschillende prioritaire fietsostrades aan. Hierbij zorgen we voor het volledige pakket, van concept tot aanleg.

Contacteer ons voor meer info,
advies en begeleiding

Ga naar de inhoud