Je ziet plots goed wat de provincie allemaal doet

Provincie Antwerpen

Het klimaatteam

staat voor je klaar

Foto van het klimaatteam
Van links naar rechts: Goedele, Yves, Karin, Kris en Magali

Wij zijn het provinciaal klimaatteam, vijf enthousiastelingen die meewerken aan de uitvoering van Plan Vandaag. Samen met heel onze organisatie zorgen we met meer dan 230 acties voor een leefbaardere en veiligere provincie.

Zo ondersteunen we onze lokale besturen om ook hun klimaatbeleid mee vorm te geven. We doen dit op verschillende manieren: door de juiste data aan te leveren, begeleidingstrajecten te ontwikkelen en realisaties op terrein te ondersteunen.

 

 

Wie is wie?

Met Goedele De Vos, enthousiast hoofd van het team, is het team in goede handen.

Kris en Yves zijn echte dataliefhebbers, zij gaan met de cijfers aan de slag om het klimaat in onze provincie in beeld te brengen. Zo werken ze samen aan een van onze topproducten, onze klimaatrapporten in Provincies in cijfers. Kris Mees is daarnaast energie-expert die de uitstoot van onze organisatie minutieus opvolgt. Yves Pepermans zet zijn schouders mee onder onze onthardingstrajecten, en zorgt ervoor dat onze lokale besturen weten wat de juiste plaats is voor de juiste maatregel.

Magali De Wachter is onze fanatieke fondsenwerver. Zij is steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten om ambitieuze acties van Plan Vandaag uit te voeren.

Alles wat wij uitwerken wordt in een sexy jasje gestoken door Karin Van der Auwera. Zij is onze communicatie- expert en zorgt dat de complexiteit van de klimaatproblematiek op een behapbare manier bij onze doelgroepen komt. Wil je meer weten? Kijk dan even rond op de rest van deze site.

 

Contacteer ons voor meer info,
advies en begeleiding

Ga naar de inhoud